perjantai 12. huhtikuuta 2013

Kuntoilua ja löytöjä

Ensimmäinen salikerta on tänään käyty, eilen hankkiman avaimen jälkeen. Viikon harrastamat kävely-juoksulenkit, on tehnyt aamuisin/iltaisin terää, ja vielä tämä aamuinen salitreeni! Huomenna uudestaan! Toivon mukaan, kk aikana käyn pari kertaa viikossa. Olen kyllä nyt niin happy, kun olen saanut niskasta otteen ja mennyt lenkkeilemään ja salille! Kyllä nyt jaksaa!

 

Kävästiin eilen aamusesta, miehen kanssa isommassa paikkakunnassa, kirpputorilla, ja siellä oli valtavasti kaikkea kivaa! Lastenkirppiksessäkin oli vaatteetkin niin uuden verosia, joita ei hinnatkaan pilanneet. Itselleni ja miehellekkin tarttui mukaan kaikkea pientä, ja itselleni etsimä vaate, löysi myös tien uuteenkotiin, kauhean etsinnän jälkeen. 4:t paidat sain 10€, se minusta iso määrä kun kaupoista tuolla hinnalla saa vain yhden. Ja kun niitä vertailee, niin ne ovat kuin olisi kaupasta ostaneet! Lulullekkin löysin ihanan värikkään marimekko bodyn alle 1€ ja siihen kylkiäisiksi ihanan ihanan vaaleanpunaisen pontson!♥ Minun ostoksiini ei mennyt kuin  20€.  Löytöjä!

Vain 2€

Matalapohjaiset käytetyt nilkkurit 2€

(Etsimäni) liivi 1€

4€ ( kuulemma olikin feikkikassi..)

Mieheni käytyä tänään, salini jälkeen omilla asioillaan, hän toi tuliaiksiksi minulle uudesta liikkeestä aivan ihania leivonta "askarteluja". Miten näin pieni asia voi tehdä niin tyytyväiseksi. Kyllä hän tietää mistä naisensa pitää! ;D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti