maanantai 6. toukokuuta 2013

Takaisin arkeen

Tänään on alkanut uusi arki. Mies lähti uusiin töihin jännityksissä ja me jäimme vielä Lulun kanssa sängyn pohjalle. Rytmi on suht hyvin pysynyt ainakin vielä samana, mutta todennäköisemmin se muuttuu viikon varrella, kun Lulu ymmärtää, että isin herätyskello soi taas tosi aikaisin.

Meidän aamu pörähti käyntiin kello 09.00 puhelin soittoon ja samassa myös Lulukin heräsi aamupuuroille. Me ollaan kokeiltu tämän parin päivän aikana uutta puuroa,( itse sekoitettavaa kaurapuuroa) Lisätään kuuma maito jauhojen joukkoon, ja woulaa, valmis. Mutta se on minusta turhan paksua tavaraa, vaikka sitä laimentaisi kuinka maidolla. Lulun tuhat ilmettä jo kertoo, että " äiti, anna sitä toista hyvää herkku puuroa". Puuroilun jälkeen siirrymme vaihtamaan yövaatteet, päivän söpöihin kuteihin ja sillä aikaa, kun äiti etsii sängyn reunalta vaaleanpunaista unelmaa, lulu riehuu äidin ja isin sängyllä kuin mikäkin vauhtimato.

Aamupäivä mennyt leikkiessä lattialla, sekä kovasti harjoitellaan jo itse pääsyä istumaan, sekä eteenpäin menoa. Vaikka Lulu on oppinut jo tulemaan eteenpäin, konttaus asennossa, ei se vauhti ole onneksi vielä mitään kunnon menoa. Ulkoiluakin tuli vietettyä takapihalla keinussa, äidin kasteltua kukkasia ( jotka on nuukaahtaneet... ). Luku hetkiä, joissa lulu ei meinaa pysyä paikalla, vaan pinkaa päätä pahkaa lelujen kimppuun, ja satu hetket jää vain kuulevien korviin.

Nyt tämä pieni pirpana on ollut päikkäreillään tunnin verran, ja kohta olisikin välipalan aika. Tuoretta banaania! Tuoreet hedelmät, joita ollaan kokeiltu, on mennyt tosi hyvin. Maitoa on yritetty jo hieman enemmän vähentää, ja välipalat on pienentyneet. Hyvin kasvaa neiti ja pärjää hyvin saamallaan ruualla vielä kolmisen tuntia. Päikkäreitä Lulu nukkuu  päivässä kahdet, joskus kolmet, jos ei unia ole tullut tuntia pidempää. Niin aurinkoinen neiti, eikä turhia itkeskele, vaikka hampi pilkottaa jo hieman ulkona! ♥



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti