maanantai 13. tammikuuta 2014

Vauva nro 2

Yllätys josta viime postauksessa mainitsin, tulee tässä.

Lulusta tulee ISOsisko elokuussa. Meidän perheeseen tulee toinen vauva. Olen niin onnellinen ja samalla vieläkin ehkä vähän "shokissa". Onhan Lulu kuitenkin  vielä pieni, mutta lapsille tulisi pieni ikäero ja olisivat toisilleen vielä leikkitoverit.
 Tässä eniten pohdin asumisjärjestelyitä. Meidän rivarissa on kuitenkin n.63 neliöö, ja Lululla on tällä hetkellä käytössä oma huone. Me majailemme mieheni kanssa olohuoneessa kun ei enempää huoneita ole. Kyllähän tässä pärjäisi siihen asti kun, vauva nro 2 tarvitsee oman huoneen. Kaikki aikanaan.

Kävin viime viikolla alkuraskauden ultrassa, varmistamassa, että vauvalla on kaikki hyvin. Olen joutunut kärvistelemään n. 3-4 vkoa kovista vatsakivuista, ja halusin päästä varmistamaan että vatsastani löytyy elämää. Sieltähän löyty viikoilta 9+5 lyövä kultakimpale. Sydänäänet kohdillaan.
 Parin viikon päästä rakenneultra käynti, ja huisia että haluan jo tietää kumpi on tulossa ja että kaikki on hyvin. Saa ihailla taas niitä pienen pieniä lastenvaatteita lastenosastolta.

Tulevalla viikolla on ensimmäinen ensikäynti neuvolaan ja samalla Lulun 1v3kk katsastus.

Voisin kirjoitella sillon paremmin, paremmalla ajalla. Voisin hieman myös kertoa tämän raskauden oireista, mitä viime raskaudestakin kerroin. Pysyy kärryillä tämä bloggerikin kun saisin päivitettyä ajan tasalle.

Nyt kutsuu nukkumatti kauratyynyn kera!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti