maanantai 17. syyskuuta 2012

Pesänrakennusta.


On se niin hassu juttu, miten yht'äkkiä tuleekin vimma järjestellä kotia uudelleen ja uudelleen. Ollaan nyt asuttu uudessa kodissamme reilun kk ajan. Tuntuu lyhyeltä ajalta, mutta silti niin ikuisuudelta. Mutta hyvä niin, olen rakastunut tähän rivariin. <3

  Sain ajatuksen herättyäni päiväunilta. Päätin näyttää millaista meillä täällä on ja siitä koitukin sitten hankaluuksia. :D Ensin piti väsätä vähän paikkoja " Näyttävämmäksi", jotta voisin kuvata. No hetki oli ongelmaa myös kameran käytön kanssa, tuo ei ole miedän, enkä ole tottunut tuollasiin "luksus" kameroihin. :D No sitten kun pääsin kuvaamaan ja viimeiseen kohteeseen ni jopas, ei herra V meinannut millään lähteä kameran edestä pois, kun koneella oli jotain niin hirmu tärkeetä. :P Kun vihdoin ja viimein sain kuvani napsittua, niin tuli ongelma tämän läppärin kanssa. " Kuvia ei voi pienentää/muokata", No eipä tietenkään. Ei kun sitten vaan laittamaan satamiljoonaa kuvaa V:n fb ja sitä kautta toiselle koneelle ja pienentämään ja kolasimoimaan. No senhän halusi ihan itse V tehdä. Joten pahoittelen hienosäätöä jo nyt. ( Hänellä oli kauhian kova kiire :P)

    Meille on siis tulossa perheenlisäystä. <3 Ja laskettuaikakin jo meni. :D Hän tahtoo visusti pysyä massussani lämpöisessä. :) Niin on tullut laitettua makuuhuonetta aina uudelleen ja uudelleen. Pinnasänky on nyt valmis, että siitä nyt ei pitäisi enää puuttua mitään, kun saatiin tänään uusi pehmustekkin sen reinuksille. Ainoa mitä ollaan vaille, on hoitopöydän pehmuste, mutta sen nyt sain onneksi vihdoin ja viimein hankittua ystävältäni, joltain tajusin mennä kysymään. :P ( Hyvä kun on tämä muisti) Olen siis huomattavasti rakastunut vaaleanpunaiseen kuten värisävystä näkyy. <3 :P

  Tässä muuten ihana lahja vauvvakutsuilta, se päätyi tämän hetkisesti meidän seinälle, kun sille ei ihan vielä löydy käyttöä.  Kiitos lahjan ostaneelle. <3 Se on suloinen.!
                                         

  En viitsinyt ruveta kuvailemaan mitään wc-tiloja taikka suihku/saunaa. Ei ne ole niin kuvauksellisia, vaikka tykkään tosi paljon niistäkin. Varsinkin kun oma sauna<3 Toilettekin on kyllä hirmu tilava ja ihana sekin, mutta kuka nyt menee wc tiloja kehumaankin. :D Mutta otin kuvauksia pitkästä eteisestä, tosin ulko-ovea ei tässä näy, kun väliovi on kiinni, vedon vuoksi. Tulee niin kamala "viima" sieltä.



    Sitten oli tämä huone, josta sain ikuisuuden ottaa kuvia, kun ei V meinannut millään lähteä pois tieltä. (Kuvia piti tulla enemmänkin mutta kone ei jostain syystä halunnut muokata niitä yhdessä.) Olohuoneen sisustus on nyt mitä on. Täällä on paljon vanhaa mitä jätimme tänne, tai oikeestaan mitä sai jättää. Saanen sanoa, että uutta sisustusta haluan tänne. Esimerkinnä, kauan haaveiluista uusista verhoista, joita en ole saanut aikaseksi edes hankkia ja uusi sohva <3 sitä tässä olen kauan yrittänyt mankua, mutta ei vieläkään. :D Ehkäpä jos sais jonkun ihanan mammaviikonlopun vapaaksi niin voisi mennä verhokaupoille näin alkuun. Ja minun ihana sininen jumppapallokin on päässyt kuvaan. <3 



     Viimeisenä, mutta ei vähäisempänä, MINUN SUURINODOTETTUKEITTIÖNI! ( Tosin pahoittelen ihanaa tiskivuorta ja tuota johtoa lattialla, tässä kun istun toisella koneella, ni vähän pakko nyt pitää näin. ) Tämä on huimasti isompi keittiö, mitä oli vanhalla kämpällä. Siellä kun sai olla pienessä komerossa vääntämässä ruokaa. Mutta tämä on ihana, tämä suuri kaappi tila, on sitä mitä olen odottanut. :) 

        Onneksi ihana mieheni, lupasi siivota koko kämpän perusteellisesti, kun itse olen synnärillä. Että sitten ei toivottavasti ole tuota tiskivuoroa tuossa, eikä tuo johto tuohon kuulu, että on väliaikasesti, jotta pääsen nettiin nyt.  No onneks täällä ei kyl ole mitään kauhiaa siivousta, jos hän viitsii vaan imuroida ja tiskata jos tiskiä on silloin ja vähän laittaa joitan tavaroita pois tieltä. Sitten hän saa ison papukaija merkin. :P   ( tavallisestihan miehet eivät siivoa.)                        


        Ehkäpä vielä laitan yhden kuvan, josta olen saanut moitittavaa. :D Nuo lamput! Onko niissä jotakin vikaa(???) Itse rakastuihin niihin, kun ostin ne ensimmäiseen kämppääni. No ne ovat olleet vasta viikon katossa. Mistähän syystä. No siitä kun tämä V ei niitä ole huolinut. :D Eli asuttiin melkein kk ilman isompia valoja täällä. Ja se oli kyllä hyvä, tykkään hieman pimeemmästä valaistuksesta. Mutta onhan se hyvä olla valot katossa! Lopulta sain tahtoni läpi, ( Kun kaupoista ei löytynyt herra V:lle sopivia valoja, jotka olis kelpuuttanut) ja nyt ne killuvat onnellisesti katossamme. 
        Vielä nuo ihanat kasvit! Tuon isomman kasvin, sain äidiltäni nimipäivälahjaksi, nimeltään on kultapalmu, Tykästyin siihen. Tuon toisen taisin ostaa Raision kukkatarhasta. (Enkä tiedä edes nimeä) Nythän näitä viherkasveja tuntuu tulevan vaan lisää ja lisää. :D Mutta ne säilyy ja kestää. Tosin kuin ne, jotka tuoksuvat.

                                                        
                                  

         Tälläinen on siis meidän koti. Lämmin ja turvallinen, eikö sen niin pidä ollakkin. <3


( Pahoittelen tekstien väriä. Tää kone ei nyt jostain syystä halua toimia kunnolla..)
  

    
     
 

5 kommenttia:

  1. Musta toi ylempi lamppu on kiva! Miehet..! -.-
    Mä katoin muuten ekaks et tuolla pinnasängys makais musta kissa! :D

    VastaaPoista
  2. Heeei ootte vaihtanu makkarissa järjestystä :) !
    Ja tuo käsinukke, kyllä, minä se olin ^^

    Koitas nyt mennä synnyttämään, en oo uskaltanu edes kylään tulla, ku jos lähdet synnyttää kauheeta vauhtia :D

    VastaaPoista
  3. Jaana : Mä taas tykkään tuost pallonmuotosesta lampusta. :P Mutta se on mielipide kysymys. Ei se oo kissa :D Siellä on sellanen lasten, onko se sitten nimeltään " unirättinalle" niin siinä on ruskee apina.Pikkusisko oli ostanut sellasen mein vaaville. :) <3

    Marjut : ollaan juu kun ei voitu laittaakkan pinnasänkyä ikkunan eteen, kun jos tulee vetoa. Mutta nyt se veto tulee meihin kun nukutaan noin. :D Ja flunssassa olen taas! No koittanut olen päästä lähtemään, mutta ei mitään sellasta merkkiä että pitäis mennä. :D Odottavan aika on pitkäää!

    VastaaPoista
  4. Kyllä se sunki nyyttis sieltä tulee! ;) Mut kivannäkönen toi teiän kämppä kyl on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Joo toivon mukaan tulis jo. Odotan jo niin sitä " vauvvakautta" :)

      Poista