torstai 4. lokakuuta 2012

Kotiin arkeen.

Onnellinen pienen tytön äiti. Suuresta massusta on siis päästy kuten myös synnäriltä. Kotiin arkeen on aina mukava palata, kun täällä menee niin hyvin. Synnärillä tuli öitä valvottua monta tuntia putkeen, itkun vuoksi ja unet jäi vähälle kummallakin. Kotiin saavuttua, tyttösemme nukkuu yöt hyvin, vain muutama yö herääminen syömään ja vaipan vaihtoon. Sitten saa äiti & isikin nukkua. :) ( On se vaan jotenkin kumma juttu, kun isi ei herää öisin pikkuisen itkuun. Nukkuu kuin tukki vieressä :D)



Meidän tyttö syntyi  24.9. klo. 19.06 Painoa 3860 g ,  pituutta 49 cm ja pipo 36 cm

   Kotiin saavuttua, lähtö painoa oli 3665 g. Tiistaina neuvolatädit sitten kävi kotikäynnillä ja punnitsi tytön ja painoa oli kertynyt 3940 g. Paljon rakkautta riittää tytössä <3 Ensiviikolla on ensimmäinen neuvola käynti, joten silloin näkee kuinka paljon on pituutta tullut palleroisellemme.

Ensimmäinen kuva kotona. <3
       Kotiin saavuttua on vieraita käyny sit joka päivä! Tuntuu, että ihan liian tiheestikkin. Jos haluaa yhdenkin päivän olla vaan, niin viestiä voi pukata että " voiko tulla vaavelia kattoon". No eihän siinä kehtaa kieltää, ellei oo aivan pakko. Onneks kotiin paluu sujui hyvin niin on vieraita otettukkin vastaan. Muuten ei varmaan oltaisi viikkoon, jos sama rumpa synnäriltä olisi jatkunut. 
     Yksi parhaista vieraista, tai no ei vieraista minulle. Vaan oma pikkusiskoni, on ollut niin innokas näkemään pikkuisen jo synnäriltä asti. Itkua oli päästellyt kotoa kun kuuli, että pieni oli tullut. Rupesi ihan minuakin itkettämään. Se hetki kun hän otti vaavin syliinkin, sai melkein minut kyynelehtimään. On ne sellaisia hetkiä!

Tädin sylissä ensimmäisen kerran. <3
 Viikossa tyttö on kasvanut hurjasti, joten lähetin isukin vauvan vaate-ostoksille maanantaina. Edes muutama vaate, jossa olisi ne söpöt "käsitaskut", jotta pieni välttyisi raapimiselta. Vaikka koko 50 meneekin vielä, niin ne taskut oli ehdottomat äidille! Tosin tiukaksi ne käyvät pian kun niin hurjaa vauhtia kasvaa.

Isin ostamat vaatteet. <3
Nämä kaksi täyttävät sydämmeni! <3

4 kommenttia:

  1. Oi että, ihana Sara :')
    Vauveli on kyllä ihan ylisöpö <3
    Aateltiin jos tultas huomenna Suvin kans poikkee kattoo vaavii ?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jotain suvi puhu tulevansa, jos nuha helpottaa. Siis pitää ilmotella siitä. :)

      Poista
  2. On ne vauvat vaan niin pieniä, mut äkkiä ne kasvaaki :) <3
    Tosi herkkiä kuvia :))

    VastaaPoista