tiistai 23. lokakuuta 2012

Ostoksia.

Nyt kirjoitan pitkästä aikaa kun taas ehdin.

Viikonloppuna lähdettiin pitkästä aikaa käymään jossakin muuallakin kuin vaan täällä paikkakunnan lähikaupassa. Lähdettiin vähän isompaan liikekeskukseen, katselemaan mulle talvitakkia. No löytykö sellaista. (?) Eipä löytynyt, ja olen siitä erittäin pettynyt. Ilmat kun alkaa kylmenemään ja en kyllä tarkene enää kauaa tuollasella tuulitakilla. Netistäkin niitä tuli katottua, mutta hinnat on huimia. Ehkä pitänee vielä katsella ja jos viikon aikana sais hommattua, että tarkenee sitten vaunuilla pitempiä matkoja. :)

Kuitenkin kaupoilta tuli ostettua ihanat kengät! Tälläisillä kuljin koko viime vuodenkin, ja tuloksena oli se että pohjat irtos. :D Että kannattaahan ne kengät puhki kuluttaa ennen kuin ostaa uusia. 



 Kuten myös talvea varten pitää kaula- että niska suojata hyvin, niin ostimpa uuden paksumman tuubihuivinkin. 





Kävimme siis V:n kanssa kaksin ensimmäistä kertaa pitkään aikaan ostoksilla, ja ostimme pikkuisellekkin tuliaisia. 

V:n valitsema huppari ( Menee kyllä tovi kun sopii päälle. )

Ostos mitä pienellä mentiin hankemaan alunperin olisi ollut ulkoiluun haalari, mikä ei olisi vielä liian paksu. Meillä on vain kokoja 70 kaikki, ja harmittaa kun se oikeen hukkuu niihin. Eikä mistään löytynyt mitään "kevyempää".  Ja olis se varmaan mukava pienestäkin kun olisi sopiva vaate päälle, niin voi sitten vaunuissa ja turvakaukalossa olla rennosti. Vaikka eivät he vielä mitään ymmärräkkään vaatteiden päälle.

Mutta saipahan äitikin hetken omaa aikaa, ja rauhan kotiaskareista kun pääsi ihmisten ilmoille enempi. Seuraavalla kerralla pikkuinen sitten mukaan, katselemaan ja kuutelemaan enempi maailmaa. Ja että tottuu kaupassa olemaan, tosin nukkuis vaan sen hälinän keskellä. :P

                                     

2 kommenttia:

  1. HEI NAINEN! Mun blogissa on sulle haaste :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo huomasin tänään kun pikaisin luin. :D Yritän tehdä sen heti vaan kun ehdin koneella olemaan kauemmin.

      Poista