sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Tee-se-itse.

 Viime viikon tiistaina, tuli rakas siskoni tekemään kanssani ristiäiskortteja, joiden piti valmistua samana päivänä, lähetystä varten. No kuitenkaan se ei onnistunut, koska olin liian vaativa niiden suhteen.
 Halusin siis pienokaisen jalan jäljet kortin kanteen tuomaan jotakin muutakin väriä kuin vaan vaaleanpunaista. No tämä oli koko askartelun vaikein osuus. Kun sormiväriä yritti levitellä pikkuisen jalkapohjaan, ni johan "potkas". Kutisi varmaan niin paljon, että ei oikein tykännyt. No olihan ne pakko ottaa kun äiti niin halusi.
 Sain toisen jalan kuvan otettua viime viikolla, ja vasta tänään saatiin aikaseksi tehdä toinen. V kyllä hoiti sen homman, mutta suttua kyllä siitä vähän tuli. :D On äiti silti tyytyväinen näihinkin. Eikö se niin mene, että aina itse tehdyt askareet on paljon mukavampia/näyttävämpiä. (?)

Ehkäpä siis uskallan julkaista jo nyt nämä kortit, vaikka ristiäisiin on vielä muutama viikko aikaakin.
En vaan millään malta odottaa.

Jäljet näyttää niin isoilta, vaikka on söpön pienet. <3

Yksi korteista ja niiden sisällöstä.
Tässä materiaali. ( Leimasin ei vain näkynyt kortissa, niin käytin muuta väriä)

Seuraavaksi ajattelin ruveta tekemään joulukortteja. Kun vaan inspiraation yllättää ja siihen riittää aika. Ainakin olen ajoissa niitä aloittamassa, ehtivät sitten perille. :D

Meinaatko sinä askarrella itse joulukorttisi.?

2 kommenttia:

  1. Ihanat ristiäiskutsut<3 kyllä tuossa kuvassa jalan jäljet näyttää isoilta;)
    odotan innolla ristiäisiä<3

    T: pikkusisko/Täti<33

    VastaaPoista
  2. Joulukortit voisin tehä ite kyllä! (mikäli saan aikaseksi) Ihanat nuo ristiäiskutsut kyllä ovat, täytyy sanoa! Iteki pitäs sormiväreillä leikkiä ja painattaa vauvan jalkapohjat paperille :)

    VastaaPoista