keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Happy birthday to me

Viikko taukoa blogin kirjoittamisesta, siis mitä? Siskoni huomautteli blogistani sunnuntaina, että pitäisi päivitellä blogiani useammin, mutta se on vähän jäänyt. Niin paljon hommaa riittää yhteen viikkoon, kuin myös vapaa-ajan laiskotusta. En vain yksinkertaisesti ole jaksanut kirjoittaa mistään mitään, ja jos saan innostuksen, niin se aina lopahtaa, kun en vain ehdi. 

Viikonloppu oli yhtä juhlimista ja yökyläilyä. Alku viikko on ollut yhtää rumpaa kun sinne tänne pitää rynnätä ja soitella apuja. Eilen oli minun syntymäpäiväni, jonka vietin parturin tuolissa parisen tuntia. Ja wuolaa, ihana parturi osasi jälleen kerran tehdä minut tyytyväiseksi. Siinä se päivä myös rupsahti, aamun siivoten ja leikkien, ja illalla sitten saapuivatkin kahvitteluvieraat. Olen niin onnesta soikeana lahjoista mitä tuli saatua, ja joita tulee vielä myöhemmin, jälkikäteen..  Tänään olisi vielä tiedossa, paikkakunnan järjestämä " 2012 vauva tapahtuma", jota odotan innolla, kuin myös jännittyneenä. Ylihuomenna olisi taas neuvola, jolloin Lulu saa lisää rokotteita. Sitten taas perjantaina, tulee ihana rakas ystäväni "rääppiäisille", siitä puheen ollen, pitää väsätä uusi kakku, kun se kaikki meni :O Lauantaina, lähdetään perheen voimin kohti ideaparkkia, jossa vietämme koko päivän, joka myös jännittää, miten pienen ihmisen kanssa siellä menee päivä. Sunnuntaina olisi meidän, jälleen kerran, vuosikihlaus, jota ajattelin, jos mentäisiin miehen kanssa vaikkapa elokuviin, irrottauduttaisiin vähän arjesta hetkeksi. On tässä viikossa paljon vielä tekemistä, eli kirjoittelu voi joltakin osalta vähän jäädä, mutta yritän päivitellä mahdollisimman usein, kun vain suinkin ehdin. Lulu on ruvennut tarviimaan paljon enemmän huomiota, ja hänen päivätorkuilla ollessa, mulla ei oo aikaa kuin siivota tai välillä lepuutella, näiden kauheiden vatsakipujen kanssa...


 
 

1 kommentti:

  1. ♥ viettäkää kiva viikkonloppu sitte ♥ jos mä sitte tuun toinen kerta :( tää levittää ittensä tonne sänkyy luultavimmin.. huoh!

    VastaaPoista