sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Isäinpäivä

Kahvipannu porisemaan, Lululle aamupalaa ja itse väsäämään vällyjen välissä kuorsaavalle isukille aamutarjotinta valmiiksi.
 Haettiin paketti kätköstä ja kömmittiin isin viereen onnittelemaan.
 Annoin lahjapaketin Lululle, jotta voisi itse antaa tekemänsä lahjan isille, mutta tyttö olikin niin innoissaan että rupesi itse tutkiskelemaan ja avaamaan pakettia. Lahjaksi isi sai tyynyliinan, jossa lulu oli tepastellut, t-paidan johon laitettiin lulun käden jäljet ja lisäksi suklaarasian, jonka tyttönen poimi itselleen suuhunsa. Itsi isi kuitenkin piti lahjat itsellään ja tykkäsi niistä kovin. ♥


Aamu onnittelujen jälkeen siirryimme keittiöön syömään loputkin aamupalasta ja näytettiin isille meidän edellispäivän kakku tuotos. Tehtiin se isiltä salassa, jotta ihka ensimmäinen kakku olisi yllätys. Viime vuonna kun en ehtinyt tekemään.. Kakku ei tullut koko päivänä syötyä, kun sukulaisten luona saatiin niin paljon kakkua, että kakku kylläisyys on täynnä!

Heti aamusta lähdettiin pöristämään minun kotiini, iskää ja pappaa onnittelemaan. Oli kyllä superhyper nami tarjottavat! Iskä saikin meiltä sitten lahjaksi hierontalaitteen, jolla voi hieroa, selkää,niskaa,pakaroita, jalkoja yms. Taisi kelvata ni eipä tarvii mummun joka ikinen ilta hieroa raskaan työnraatajan kipeitä paikkoja ;)
 
Ehtoosta käytiin vielä miehen puolen isomamman ja pappan luona onnittelemassa ja siitä siirryttiin suoraan mieheni vanhempien luo. Ilta meno tyysti muiden luona vieraillessa. Lulukin oli loppu ehtoosta tosi känkkäränkkä ja kotiin tulessa syötyiinkin suoraan iltapuurot ja painuttiin pehkuihin.
 
Miten teidän isäinpäivä meni? Kotona ollessa vaiko sukulaisten luona?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti