maanantai 3. joulukuuta 2012

Kantoreppu


  Jotkuthan sanovat, että kantoliinat/reput ovat tosi käteviä, kun voi samalla tehdä käsillään jotain, vauvvan  ollessa sylissä. Tälläinen on siis periaatteessa kätevä. Jos itse kuitenkin saan jakaa mielipiteeni, niin tämä on aika huono! Hyvähän vauvan varmaan siinä on olla, mutta minä ainakin pelkään, että "mitä jos jokin saumoista ratkeaa" tai " mitä jos niskatuen napit ei pysykkään".. En ainakaan itse pysty samalla tekemään mitään ku automaattisesti pidän vauvasta siltikin kiinni. Kävellessä on pakko pitää pepusta -että niskan takaan kiinni, että varmasti se vauvva siinä pysyy.
  On tämä kuitenkin jo kertaalleen jo käytetty, mikä meilläkin nyt on, niin ei sitä tiedä vaikka se ei enää kestäiskään ja vauvva kun kasvaa koko ajan.

  Hyvät puolet tässä on, että tämä meidän tyttö vetää sikeitä tässä juuri nyt! Milläs sen tästä nostat pois, kun häiritsee pieniä halinalleunia. Jos tähän tottuis ja uskaltais tekemään näin jotain, niin olis kyl suuri helpostus, ettei tarvis setteriäkään kantaa huoneesta toiseen.

  Mitä mieltä te olette kantoliinan/repun omistajat ja käyttäjät. ? Onko teidän mielestä ollut kätevä. ?
  

2 kommenttia:

  1. Mulla oli kantoliina ja luovuin heti.. Ne solmut oli niin hankala yksin tehdä ja mua ahdisti se jotenki.. ihan ku olis ollu pakkopaidassa.

    Kantoreppu meillä oli käytössä satunnaisesti imuroidessa yms. Ja keväämmällä kun ei tarvinnu laittaa enää paksuja takkeja nii alettiin käyttää enemmän. Ja tykkäsin. Kesällä Josefiina meniki kantoreppuun jo kasvot menosuuntaan ja toista tuntia tuli kerranki Kannistossa käveltyä likka repussa. Vaikka painoa oli enemmän, nii kantaminen oli musta paljon hempompaa vähän isommalle lapselle.

    Mua harmittaa etten kuullu aikasempaa MANDUCAsta. Jos oisin tienny, olisin ostanu sen jo heti vauva-aikana. Se on paljon kehuttu, tukeva ja hyvännäkönen ja pitkäikäinen reppu, (jossa ei muistaakseni oo painorajaa) ja asettuu selälle ergonomisesti. Meillä oli theodore beanin rintareppu, jossa oli sellanen pieni tukeva pienennysosa pikkuvauvalle ja isotessa se otettiin pois. Siinä pysy tukevasti paikallaan heilumatta eikä hartiatkaan tullu niin kipeeks ku kantamisesta. Ja oltais ostettu manduca, jos en olis kuullu siitä niin myöhään :)

    Mut suosittelen tutustumaan manducaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä mäkin meinasin, että olis tosi kiva mennä uloskin kesällä niin, että vauva vaan tuossa helposti kannettavana. Ja jos johonkin "festareille" vaikka lähtis, niin ei tarvis aina rattais mennä, ku kulkis sylissä nassu menosuuntaan.

      Oh hoh, ompas hintaa tuolla manducalla. :D Ja näyttää kyllä tosi hyvältä ja tukevalta!

      Poista