keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Lelulaatikko

Huomattavasti näitä leluja kyllä kertyy! Ennen vauvan syntymää, kun muutimme tänne rivariin, saatiin kauheet kasat leluja/legoja. No nämä lelut on otettu nyt kaikki melkeimpä käyttöön (lisää ihmeteltävää ja lisää tulee). Ne lojuivat muutaman kk pahvilaatikossa, koska en vain saanut koskaan aikaseks ostettua mitään kunnollista laatikkoa niille.

 Eilen sen sijaan, tein jo alustavaa joulusiivousta ja totesin meidän "tietokone tuolin" olevan kannesta rikki, mikä ärsytti suunnattomasti, koska tämä "Raahi" oli tosi kallis.  ( Meillä siis kun on tietokone kiinni telkussa ,eikä ole varsinaista tuolia). Päätin siis itse nikkaroida vanhaa, ja tehdä siitä vähän uuden näköistä.  Vaikka ilme ei paljoakaan muuttunut, sainpahan sisustukseen ruskeanlaatikon, ja lelut lojumasta rumasta pahvilaatikosta. :D

Kansi menny ihan palasiks. Vaneri...
Uusi ilme!

2 kommenttia:

  1. Noita leluja kertyy kyllä huimasti :D meillä on ihan kauheesti kaikkii leluja ja nyt jouluna varsinkin tulee vielä lisää :D äippäpakkaus laatikko toimii yhtenä lelulaatikkona, koska muuten ne ei oo missään säilytyksessä ja toinen laatikko on vähän pienempi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tullut ees mieleen toi äitiyspakkaus! :D Ei huono idea, sit jos jossakin vaiheessa tarvitaan lisää lelutilaa, vaikkapa makkariinkin vois yhden lelulootankin laittaa. / sinne tulevaan kaivattuun lastenhuoneeseen. :)

      Poista