maanantai 17. kesäkuuta 2013

Sadepäivät

Sadepäivät. Ne tylsimmät päivät viikoista, jolloin ei voi edes lähteä puistoon keinumaan. Lulu on ollut viikon nyt flunssassa ja tämän viikon aikana olemme rampanneet päivystyksessä, siltä varalta ettei mitän tulehdusta ole. Perjantaina kävimme uudelleen ja lääkärin mukaan mitään hätää ei ole, kun likka on niin terveen oloinen. Toisessa korvassa oli punainen ärsyke, mutta mitään tulehdusta ei ollut. Mä niin olin kiukkuinen siitä lääkäri käynnistä, kun mitään tunnu lääkärit täällä tietävän. Keuhkotkin kuunteli ja hänen mukaan mitään rohinaa edes kuulunut! Ja minä äitinä, kyllä kuulen ja tunnen sen rohinan. Voihan se olla, että on pelkkää limaa, mikä siellä krohisee, kun niin kovin tyttö tuhisee.
  Nämä kuuroiset sadepäivät, ovat kyllä totaallisen ärhäyttävät. Puutarhani mennyt veden rajattomasta tulemisesta pilalle. Kukat melkein kuolleet, eikä uusia alkuja edes näy. Juuri kun olin melkein saanut oman takapihani valmiiksi, täyteläisistäkukkasista!
  Sunnuntai-päivän vietimme Lulun kanssa kahden, äitini luona, koska isimies lähti metsästämään uutta autoa meille, kotkailaisilta, turhanpäiten. Kuvissa sekä puhelimenpäässä olevan autokauppiaan puheissa sanottiin, että auto on kunnossa ja tiptop. Isimiehen saavuttua paikanpäällä 3h ajomatkan jälkeen, auto oli täysin ruosteenpeittämääpaskaa, näin suoraan sanoen. Edeltävänä iltani, itse sanoin miehelle, että ei edes kannata lähteä noin pitkältä hakemaan autoa, kun se voi olla mitä on, ja niinhän se olikin!
 
Uusiviikko, uudet kujeet. Ehkäpä vähän lämpimämmin ja edes hitusen auringon paistetta, tämäkin maman risukasaan voisi paistaa.
Juhannusviikko! Kakkukisaviikko! Kiireinenviikko! Näistä on tämä viikko tehty!

Alkanutta viikkoa kaikille!

Mitä te olette suunnitelleet juhannukselle?

Tässä on aivan ihana muotokuvapiirustus, meidän tyttärestä. Piirtäjää, en uskalla paljastaa, mutta taitava hän on! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti