lauantai 29. kesäkuuta 2013

Sisters shopping

Mietein että, kirjoitanko enää eilisestä päivästä, mutta eiköhän se tähän päivään mahdu, kun lulukin vetelee vielä viimeisiä päikkäreitään.

Eilinen oli siis äitivapaa päivä! Tarkemmin lapsivapaa. Lähdettiin siskojeni kanssa, vähän kiertelemään alennusmyymälöitä, joista tarttui yhtä sun toista mukaan. En ole pitkään aikaan nauranut niin paljon kuin sillä reissulla. Se teki kyllä hyvää, kipeistä jaloista huolimatta.

 Mähän kun kerrankin pääsin jotakin kivaa ostelemaan, niin sitähän ostettiin. Lulu sai uusia vaatteita ja äiti sai uusia treenikuteita. Olen jotenkin nin ihastunut treenihousuihin ja toppeihin. Vielä kun saisin pongatuksi, sellaisen "tanssipaidan", jossa on hihat sekä vyötärö tiukat ja muuten löysä ja hieman roikkuu olkapäistä. Ajattelin hieman hakea lisää aikaa salikortille, sitten kun ehdin sinne lähtemään..

Lulu oli hoidossa äitini luona. Oli ollut superkivaa. Sai neidin perässä kuulemma oikeen juosta ;) Mukavasta hoitopaikasta, tulee aina mukavat yöunetkin, kun Lulu meni jo aikasempaa nukkumaankin ja nukkui koko yön.

Pidemmittä puheitta, mulla oli tosi kivaa!! Hieman lapsivapaata tällekkin mamalle ja paljon naurua!

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti