tiistai 17. syyskuuta 2013

1v Kutsukortit

Jotka tilasin suoraan netistä kuvan kera. Vaikka en itse ruvennutkaan tällä kertaa askartelemaan kutsukortteja alusta loppuun, niin kuin Ristiäiskortit tehtiin siskoni kanssa, ovat silti tilatutkin kortit hienoja, omalla käsialalla varustettuja.
 Itse tykkään tilata kuvia, julisteita, kortteja ja lahjoja Ifolorin kautta. Ne ovat tosi edullisia ja toimitusaikakaan ei ole kuin muutama arkipäivä.
 Kirjoitin vain tervetuliais- tekstin kortin kääntöpuolelle, vaikka ensin piti kirjoittaa pieni värssykin, mutta ajattelin sen olevan liikaa;
 "Syyskuun kahdeskymmenesneljäs päivä täytän jo yksi vuotta, joten emme juhli suotta. Vauvantuoksu muistojen laatikkoon jää, kun alan eteenpäin taapertaa tätä elämää. Tulethan tärkeää päivääni viettämään. "

Tervetuloa
Lulun 1v syntymäpäiville
kotiimme, su 29.9 klo.14.00

3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Haeskelin googlen kautta sopivaa runoa, ja tuo tarttui muistiin, mutta eipä tullut sitä kuitenkaan käytettyä. Jos itse haluat kyseistä runoa käyttää, niin käytä vain, ei ole oma keksimäni. :)Olisi varmaan pitänyt laittaa linkki lähteeseen, mutta empä hoksannut.

      Poista
    2. Siks kyselin, ku mä oon kirjottanut itse kyseisen runon.. :D http://mirandaslittlelife.blogspot.fi/2013/07/1v-synttarisuunnittelua.html <---löytyy tuolta postauksesta.

      Poista