keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Liikunnan iloa

Tämä yleinen flunssa-virus löysi tiensä meille jo pariviikkoa aikaa ja jatkuu edelleen minulla. Lulunkin pieni nenu valui hetken aikaa, mutta nyt tyttö on jo hieman paranemaan päin. Toivon vain että tämä minun joka vuotinen yskä, ei nyt mitenkään tartuisi neitiin.

Liikunta on siis hieman jäänyt väliin, kun sain moitteita liikkumisesta flunssassa. Pariin päivään ei ole lenkkeilty eikä tehty mitään muutakaan, mikä harmittaa! Eihän sille mitään voi jos on kipeä! Eilen kuitenkin, lähdettiin ystäväni kanssa zumbailemaan. Se oli kivaa ja siitä pystyin nauttimaankin, vaikka oli hieman flunssainen. Ensin ajattelin, että en todellakaan jaksa mitään hikijumppaa tässä olotilassa, mutta kyllä kannatti kokeilla. Siellä mennään oman hyvinvoinnin mukaan, miten itsestä tuntuu, eikä se ole mitään pakosta menemistä. Me mennään ensiviikolla uudestaan! Oli sen verran kivvaa! Pitää vaan varautua isompaan vesipulloon.. :D


Torstaina alkaa myös kahvakuula. Mennään miehen siskopuolen kanssa yhdessä kokeilemaan, jossa toivon mukaan tulee käytyä joka torstai-ilta. Uskon, että tähänkin löytyy yhtä paljon tarmoa kuin zumbaankin. Vielä kun tämä flunssa helpottaisi, niin pääsisi taas pitkille hikilenkeille!


Olen hyvin tyytyväinen sen suhteen, että painonhallinta on lähtenyt hyvin käyntiin, mikä oli tavoitteenikin. Viimeksi kun olen vaa'alla käynyt, näytti lukema n. 6 kg kevyempään päin. Nyt paino on pysynyt samana, eikä tunnu oikeen laskevan, mutta kohti tavoitetta mennään pikkuhiljaa.
Ruokapuoli meni osittain kanan ja rahkan kanssa, millä jatkan edelleenkin. Välillä ei vaan tunnu ruoka maistuvan, mutta pakko on syödä, että jaksaa touhuta kohta vuoden täyttävän pirpanan kanssa, jolla riittää menopäätä ympäritaloa.

Kertokaa te, mitä kaikkea "kotijumppaa" voisi harrastaa näin flunssan alla? Mikä nyt ei kauheesti vaatisi mitään hikijumppaa, kun sitä nyt ei kerran saa harrastaa.

Pikaisia paranemisia kaikille, jotka tämän syksy flunssan on saanut!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti