sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Synttärijuhlat

 
Koko viikonloppu aherrettiin leipomusten ja suunnittelujen lomassa. Pikkusisko tuli koko viikonlopuksi yöksi, ja auttoi samalla minkä pystyi, hoivaten samalla Lulua. Isosiskokin tuli jeesaamaan koristeluissa ja katsomaan kummityttönsä perään sen aikaan, että sain osan suolaisista pakkaseen valmiiksi.

Lauantaina alkoi sitten kunnon huushollin siivous ja muiden synttäritarjoilujen teko. Meno oli aika vilskettä, huonojen yöunien jälkeen ja koko ajan oli hommaa. Isimies oli laivaristeilyllä työporukkansa kanssa, joten täällä ei ollut lisäkäsiä minulle.

Lisäksi, lulun yöunet ovat nyt viikon verran menneet todella huonosti, kuin myös sitten äidinkin osalta. Täällä kiukutellaan ja itketään jos joutuu omassa sängyssä nukkumaan.. Lieneekö sitten puhkeavien hampaiden, flunssan tai rokotteiden syy. Äiti alkaa ainakin olemaan jo aika kuitti, kun yöllä herätään 3 kertaa ja ensin nukahdetaan vasta kun pääsee viereen nukkumaan. Siinä joutuu tovin odottamaan että likka nukahtaa ja kantamaan siitä omaan pinnikseen.

Kello taisi olla lähempänä kymmentä illalla kun sain viimeiset kakun pursotukset valmiiksi. Enkä jaksanut sen enempää. Lulun kun ei suostunut nukkumaan, niin jätin suosiolla hommat aamuun.

Tänä aamuna, saatiin tehtyä loput tarjottavat ja vieraat oli tervetulleita iltapäivän jäljestä. Nyt kun nämä synttärit on ohi, saan hetken edes levätä kun likka leikkii uusilla leluillaan. Kävelykärryt on ollu kovassa käytössä kuin myös uudet legot. Olo on aika voimaton, mutta onneksi syntymäpäivät on kerran vuodessa :D

Kuvista löytyy myös viimeisinä, meidän suklaalehti kokeilut. Muffineissa oli jokaisessa pienet lehdet koristeina, ja minusta ne onnistui hyvin. Sekä tein ensimmäisen kerran, aivan itse sokerimassasta ruusun!

Miltäs 1v synttäritarjoilu näytti ?

 

 

 
 
 

2 kommenttia:

  1. Paljon onnea Lululle! :3
    Nauratti tuo toinen kuva missä Sara työntää Lulua :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lulu kiittää! :) Joo, se on aika hassu kuva. :D

      Poista