maanantai 21. lokakuuta 2013

Robinin nimmarikeikka


 
Perjantaina (18.10) oli Robinin nimmarikeikka raision myllyssä. Me lähdettiin lastenvaateshoppailu reissulle siinä samalla. Klo.17.00 oli aika nimmareiden jakoon, ja mehän mentiin vasta puoli viiden aikaan jonottamaan tämän ihanan teinipopparin nimmareita. Jonoa oli monta metriä! Sanotaanko että, puolet prisman tavaratalosta oli jonossa kyseisen popparin näkemiseen. Jonotimme yli tunnin ja hupaisaa oli koko jonotus aika. Muistan sen kun n. viisitoistavuotias poika kysyi minulta, " Saako suhun kiinnittää pyykkipoikia, jotta meitin synttärisankari voisi etsiä ne sinusta". Ketäänhän ei siinä meidän läheisessä jonotuspoppoossa halunnut pyykkipoikia, kuten en minäkään! :D Siinähän se synttärisankari nyppi kavereiltaansa pyykkipojat silmät tietenkin sidottuna, ja voitte kuvitella, miten hupaisaa koko touhu oli.
 Joidenkin puhujien suusta kantautui, että nimmareita oltaisiin kirjoitettu vain 500kpl, ja ihmisiä siellä oli taatusti enemmän. Jono kasvoi kasvamista, ja loppujen lopuksi meidän tunnin odotusajan jälkeen, jono katkaistiin poikki, koska turhaa jonottamista se olisi, jos eivät kuitenkaan olisi saamassa nimmareita.
 Jonottaminen oli kyllä tämän arvoista! Meidän vuoden ikäinen tiitiäinen on aina yhtä innoissaan kun youtubesta soittaa tutun Boomkah kipaleen. Neiti hytkyy, hyppii, heiluu ja räkättää kuin mikäkin, ja tämähän takia minä menin hakemaan nimikirjoituksen tyttärelleni. Siitähän oltiin vallan innoissaan kun kotiin tullessa kädessäni viiputtaa nimmarikortti suoraan tyttäreni taitettavaksi. ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti