maanantai 21. lokakuuta 2013

Vuoden uhmis(ko)


 1. Selvä kaappimonsteri. Virne jo valmiiksi naamalla, tietäen mitä on tekemässä,
 josta äiti ei tykkää.
 
2. Kaappien tyhjennys osa 1. C-kasestit on ollut kovassa suosiossa ja kovasti olleet heitteillä. Isi tykkää!
 
3. Kaappien tyhjennys osa 2. Äidin leivonta liukukaappi on tosi kiva tyhjentää. Paperiset muffinivuoat rytistää ja syödä. Silikoonisia vuokia on kiva puristella ja vähän nakertaa uusilla hampailla. Piparimuotit heittää lattialle ja kokkikirjat pikakatsella repien. Pillejä on kiva imee. Näistähän saisi aikaiseksi vaikka mitä leikkejä!

4. Soppakauhat sun muut tavalliset kauhat kuuluvat näemmä lattialle, eikä kaappeihin.
 

5. Kaiken tämän kaappien tyhjennyksien jälkeen, tulee hirmu nälkä ja kiukuttaa, niin isi päättää syödä neidin kanssa jugurttia olohuoneen lattialla. Siitähän neiti saa puhtia ja päättää tehdä kaiken tämän uudelleen! Kyllä tässä neidissä virtaa riittää.
 
Lululla on selvästi alkamassa vuoden uhmis. Koko ajan pitää tehdä pahojaan, jos äiti hetkeksikin kääntää selkänsä pois. Silloin ollaa kaapeilla tyhjennysvuoroissa taikka painelemassa tiskikoneen nappuloita. Kaikki johdot pitää käydä läpi koskemassa ja jok'ikinen pieni pullanmurunenkin nyppimässä suuhunsa. Tosin vastustuskykyä tuo vaan lisää, kun pompsii lattiatähteitä. :D Kiukutellaan ja pärrätään kun kielletään eikä hetkeäkään pysytä paikalla.
Tervetuloa uhmaikä ja äidin hermot! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti