sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Synttärikaffet ja perhepotrettia

"Lastenhuoneesta kuuluu mutinaa. Äiti hieroo pölyistä unihiekkaa silmistään ja kömpii sängystä jaloilleen. Kurkkaa lastenhuoneen oven suusta, siellä odottaa pikkuinen rakas, valloittava hymy kasvoillaan, apina kainalossa ja kädet ojossa."

Aamun askareet sujuvat rivakkaa tahtia, kun piti suunnata nokat kohti kukkakauppaa, ennen putiikin kiinni sulkua. Olimme kuitenkin tosi aikaisessa liikeellä, eikä isommat ruokakaupatkaan olleet vielä auenneet.

Reissu venyi pariin tuntiin, vaikka meidän piti hakea synttärikimppu, mammalle, anopille, mieheni äidille, lahjaksi. Synttärikahveille lähdettiin jalan. Lulu sai katsella syksyn värejä ja nautti raikkaasta säästä, rattaissa.

Synttäreille fiilistelyä

 Nam, tarjoilu oli sitten kaikinpuolin herkullinen! En tiedä, mikä ihmeen herkkumonsteri musta taas on tullut, mutta kakku oli älyttömän hyvää. Makea on tuntunut maistuvan koko viikon ajan, eikä loppua tunnu näkyvän. Toivottavasti ei näy vaa'alla lisäkiloja. :D
 
Saatiin myös vihdoin ja viimein otettua meistä koko perheenä potrettikuvat! Mua niin suunnattomasti suututtaa se, että ristiäisissäkään ei saatu yhtään kuvaa perheenä, jossa lululla, olisi ollut kastemekko vielä päällä. Ei saatu 1v synttäreilläkään yhtään perhekuvaa.. Muistan aina kaiken muun, mutta en sitä kuvaamista. Neitiä kuvailen päivät pitkät, mutta tärkeät kuvaamiset tuppaa näemmä jäämään. Tänään saatiin muutos, kun synttäreille mentäessä pyydettiin meitä pikaisesti kuvailemaan.
 
 
Synttäreiltä lähdettiin kotiin ruokailemaan ja oli aikakin neidin mennä päiväunille. Täällähän torkuttiin kahden tunnin unet ja sain sillä välin siistittyä meidän takapihan, talven tuloa varten. Johan oli jo aikakin.:P
Unilta herättyään, heitettiin niskaan vielä ulkovaatteet, ja mentiin haukkaamaan koko perhe ulkoilmaa. Pimeä tulee jo hirmu nopeasti, mutta se ei meitä haitannut, kun pyörittiin vain tässä kodin lähettyvillä. Maistuisipa nappulalle nyt kunnon yöunet.
 
 
Tämmöinen oli meidän sunnuntaipyhä. Millainen teillä oli ?

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti