tiistai 12. maaliskuuta 2013

Innostus liekeissä!

Päätin sitten tänään, ostaa tuon kakkukoristeellisen lehden, jossa oli mahdottoman paljon ihania ideoita! Mä olen niin innostuspuristusta täynnä tän mun " kahvila-leipomon" kanssa, että mieskin jo tuossa sano, että " tänään et enää leivo!". Nimittäin leivoin jo aamusta aamiaissämpylöitä, jälleen kerran pakkaseen. Katotaan mitä huomenna on luvassa. Khihii..

Huomenna otan selvää hiukan enemmän asioista puhelimitse, kun pitää selvittää eräitä asioita. Sitten jos kaikki ovat ok, niin voisin ruveta suunnittelemaan jo vähän pidemmälle, mutta en kuitenkaan liian innostuneesti, jos tämä ei onnistukkaan.

Myöskin olen ehkäpä näillä näkymin lähdössä vähän muille seuduille, muutaman kuukauden sisällä, jos aikaa riittää ja mitään ihmeellisempiä suunnitelmia tai peruutuksia ei ole luvassa. Nimittäin, matka tampereelle kakkukursille. Johon innoistuin heti, ja aikatailutkin päiville on katottuna. Vielä jos saisin kaverinkin lähtemään mukaan, niin ei tarvitsisi lähteä ihan yksikseen. Sen näkee sitten, miten tämäkin käy.

Kello on jo paljon, ja lulukin saatiin tunti sitten syötettyä iltapuuroilla massu täyteen, ja likkahan nukahti oitis sänkyyn. Joten taidan vielä hetken ihastella näiden pöydän lehti-antimia, ja suunnitella vähän "omaa pöytääkin".  Innostutan teidät lukijatkin, vielä tähän leipomiseen ja koristeluun.



6 kommenttia:

  1. Muista, että tuota koristehilettä ei saa syödä :D vaikka ei ookka myrkyllistä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, luin ettei saa, vaikka en ymmärrä miks, jos sillä koristelis esim kakun :D

      Poista
  2. Koska tollanen kakkukurssi on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fb sivulta pääsee sinne ja siellä oli aikatailutkin, oli tässä kuussa ja huuhtikuussa muistaakseni. Kurssit pidetään jos tulijoita on vähintään 6. :)

      Poista
    2. ääh, oispa ollu kesällä ni oisin voinu tulla ihan huvinvuoks sun kanssa !

      Poista
    3. No hitsi! Muistaakseni oli vielä toukokuulle, mutta nyt en ole sata varma. Ja jokku oli ainakin vkl:na.

      Poista