sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Pääsiäinen

Värikästä ja suklaista pääsiäistä kaikille!

Meidän pääsiäinen ei vielä tunnu pääsiäiseltä, kun ei ole mitään esille laitettavaa ja askartelutkin ovat mitä ovat, kun Lulukin on niin pieni ja ei vielä niin hallitse sitä. Yritettiin silti kaikki yhdessä askarrella munia pahvista, mutta Lulun osalta ne pahvit ja kynät meinasi lykkäytyä vain suuhun. Ensi vuonna sitten jos lähtisi yhdessä virpomaan ja askartelisi ihan itse oman virpomisoksansa.

Kävittekö te virpomassa ?

Työn täyteeseen viikkoo mahtuu yhtä sun toista. Ensimmäinen tilauskin, onnistui mainiosti. 60 keväistä perhospiparia tuli valmiiksi ajoissa, ja kehujakin tuli ihan mukavasti. Nyt jännitän, miten paikan päällä näihin aikoihin ne maistuvatkaan. Leivottua tuli myös pääsiäismuffineja sekä mansikkarahkapiirakka. Pitäis varmaan ruveta hillitsemään tätä leipomista. Käytän kaiken vapaa-aikani niiden näpertelyyn taikka suunnitteluun. Muttapa, en ole ehtinyt oikein kunnolla kirjoittelemaan mitään järkevää, joten yritän säästää siihen aikaa. Pääsiäisviikon kunniaksi tuli siivottua oikein kevätsiivous lattiasta kattoon! Jos nyt rentoutus tämän päivän vieraiden seurassa.



4 kommenttia:

  1. Ensivuonna olisi tarkoitus mennä virpomaan. :)

    Taas tulee vesi kielelle noista sun luomuksistas... UPEITA!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekin aateltiin ensivuonna mennä.:) Heh, kiitos nyt vain. :)

      Poista
  2. Katoin noita pääsiäismuffinseja jo facebookin puolella, ihan älysöpöjöjä :) Noi munat tossa päällä on mun lempipääsiäiskarkkeja, niin söpöjä pikkusia munatuksia :D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Tuli tehtyä edes hieman pääsiäistä herkuilla, tosin ne on syöty jo! :D nuo munaset on hyviä. :P

      Poista