maanantai 4. maaliskuuta 2013

Vuosikihlat

Meidän kihlautumisesta eilen 3.3, tuli vuosi täyteen. Me ollaan kahdesti oltu kihloissa, mutta ehkä se aikasempaa oleminen, oli liian aikaista, kun erottiin pian sen jälkeen. Ollaan kuitenkin oltu monta monta vuotta yhdessä, kuin nyt kihloissakin, ehkä se naimisiinkin meno, jossakin vaiheessa meillekkin koittaa.

Suunnitelmissa, olisi ollut elokuvateatteriin suunta, katsomaan Lumottua kirousta, mutta se tyssäs siihen, kun keksittiin muitakin vaihtoehtoja. Koti-ilta kahden miehen kanssa, ei onnistunut. Kahden keskinen aika on vaikea rytmittää näin pienen lapsen kanssa, kun juuri ollaan saatu unirytmi, suunilleen kohdille! Eikä mieluusti haluta vielä viedä yökylään mihinkään, kun tuntuu vierastavan vieläkin joitain paikkoja, jos joutuu nukkumaan.
Päivä meni siis leppoisasti kotona. Lulun yöunille mentäessä, pääsimme katsomaan leffaa, nauttimaan toistemme seurasta ja  syömään herkkuja, aivan kaikessa rauhassa. Leffana tuli tv:stä, Yhdeksän kuukautta, aivan passeli elokuva siis meidän iltaan, eikö.

Nyt kun ollaan saatu ruveta istuttamaan tyttöä hieman enemmän, ja kun istuu jo sylissäkin kunnolla, niin kokeiltiin sohvalla istumista, eilen. Eihän Lulu siinä vielä kunnolla pysy, mutta kyllä sen oppii.



*****

Äidillä ja Lululla on ollu aamu, hirmu hauska. Lulu nukkuu nyt jo toisia päikkäreitä, vaikka kuinka niitä pitkittäs niin ei auta, pakko on päästä torkkuilemaan. Että mä rakastan sitä ihanaa naurua, mitä Lulu päästää kun sitä kutittaa ja pöristää. Awww, en osaa vieläkään kuvitella, miten noin pieni, ihana, äidin rakas lapsi, tekee niin onnelliseksi ja päivästä aurinkoisemman, tämän kamalan pakkaslumipyryn keskellä. ♥ Vielä kun onnistuisin teille videon samaan katsottavaksi, mutta kun tää bloggeri aina valittaa niitä virheiksi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti