lauantai 2. maaliskuuta 2013

Istuttamista

Saatiin viimein haettua eilen, Lululle syöttötuoli, tuttuni luota. Ensimmäistä kertaa siinä sitten tänään istuttiin, syöden makoisaa pilttiä. Tietenkään en meinaa jatkuvasti lulua siinä istuttaa, vain muutaman kerran päivässä, että neiti tottuu. Näyttihän nauttivan siinä paremmin kuin tuolla lattian rajassa.


Samaten hain ensimmäisen kerran itselleni tekoripset, eihän se laitto ensimmäistä kertaa aina suju, kuten kuvastakin huomaa, ei ole aivan omienripisen tyvessä. Ei kukaan varmaan tuu töllöttään, että "noihan on tosi huonosti". Harjotus tekee vielä mestarin.



Tänään ei sitten lähdettykkään ideaparkki reissulle, ensinnäkin kun Lullulle nousi eilen hieman lämpöä, rokotteista ja tuon kamalan lumipyryn takia, niin parempi pysyä kotona lepäämässä. Mä sitten taas pelkäsin torstaisen myllyreissun jälkeen, että olen saanut jonkun mahapöpön, kun eilen meinas itsellekkin nousta kuume ja oli tosi paha olla. Sitä kestikin vain hurjat puoli tuntia, ja olo oli taas kuin peipposella visertäessä. Tämä ilta menee laiskotellen ja leikkien, huominen viettäen leffailtaa rakkaani kanssa, vuosipäivän kunniaksi. ♥

2 kommenttia:

  1. Kyllä tuo hyvältä näyttää! :) Nätti ainakin on, mutta ei kannata nukkua niiden kanssa :D ja irrotus on sitten hauskaa puuhaa :D kannattaa ottaa kuumaa vettä ja topsipuikko sit siihen mukaan :D vois ittekki, joku päivä laittaa ne omat ripset :P ku ei viitti käydä laitattamassa sellasia.. Ehkä jos lahjaks sais joskus jonku semmosen, että pääsis laittaa irtoripset ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä tarvinnut mitään vettä tai topspuikkoo, kylmästi vaan otin pois, ni lähti nätisti. :) Ne on kyllä kivat, mut totuttelu tarvii että ne tuntuu hyvältä. Mä en mitään irtoripsiä halua, ne näyttää musta niin hassuilta sitku ne alkaa irtoileen paikkapaikoin. :P

      Poista